ÜGYVÉDI IRODÁNKRÓL

A Fehér Győrky Neszmélyi Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda, amely főként a gazdasági jog területén kínál innovatív megoldásokat hazai és külföldi megbízói számára. Az Ügyvédi Iroda tagjai és munkatársai magas szintű angol, német, francia, orosz és koreai nyelvtudásukkal állnak megbízói rendelkezésére.

Ügyfélközpontú irodaként a sikerünk a hatékonyságunkban rejlik. Jogi szolgáltatásainkat a legmagasabb szakmai színvonalon nyújtjuk. Szaktudásunk mélyreható közgazdasági ismeretekkel egészül ki, ezzel biztosítva az összetett jogi problémák pénzügyi szempontból is leghatékonyabb megoldását. Eredményorientált hozzáállásunk és gyakorlatias megközelítésünk teszi lehetővé, hogy üzleti szempontból is értsük, átlássuk megbízóink működését, a szolgáltatásainkban a legnagyobb hozzáadott értéket adva megbízóink számára.

Kiemelt figyelemmel fordulunk külföldi megbízóink felé, annak érdekében, hogy tapasztalatunkra alapozva könnyebben átlássák a magyar piacokon való működés többlet-kockázatait és ezen keresztül a hazai piacon komfortérzetre és jelentős versenyelőnyre tegyenek szert. Hozzáállásunknak köszönhető, hogy ügyvédi irodánk jelentős nemzetközi klientúrával rendelkezik és a rohamos léptékben fejlődő ügyvédi irodák egyike.